Now Reading
Verificare si evaluare gratuite

Verificare si evaluare gratuite

Primavara se numara masinile care beneficiaza de verificare de primavara si de evaluare gratuite la MIDOCAR.

MIDOCAR se asigura ca masina ta a trecut testul iernii, printr-o verificare in 17 puncte, gratuita, a starii automobilului. Anul acesta, clientii interesati sa isi vanda masina au fost intampinati si cu o evaluare gratuita din partea Das WeltAuto. Actiunea s-a desfasurat in weekend-ul 22-23 martie.

Odata cu vizita in service-urile MIDOCAR, clientii au beneficiat de discount-uri la manopera si la piese, pentru reparatiile realizate in aceeasi zi. Celor pasionati de mecanica le-am pastrat un loc in atelier, chiar langa colegii nostri, unde au putut asista la operatiunile de verificare si la reparatii.

Toti cei care si-au depozitat rotile de iarna in Hotelul de Roti de la MIDOCAR Vitan au beneficiat gratuit de demontare si montarea celor de vara, iar oferta pentru anvelope noi de vara a pornit de la 163.95 lei/bucata.

La actiunea din weekend s-au inregistrat peste 200 de proprietari Volkswagen, Skoda si Audi.

Iata ce parere au clientii care au participat la actiunea gratuita de la MIDOCAR:

Nicoleta, proprietar Volkswagen Golf VI, an de fabricatie 2011
Desi sunt clienta MIDOCAR din anul 2011, astazi este prima data cand ma prezint la o verificare gratuita. Am considerat ca masina este noua si ca nu am neaparata nevoie, dar am vazut in newsletter ca pot sa imi schimb si rotile, asa ca m-am inscris pentru ambele servicii. Mi se pare ca ati avut o idee foarte buna si cu evaluarea gratuita. Ma declar foarte multumita de receptie si de atitudinea cu care am fost intampinata.

Dragos, proprietar Volkswagen Golf VI, an de fabricatie 2010
M-am inscris la verificarea gratuita prin consiliera la care m-am obisnuit sa vin. Am primit informatia in newsletter si mi-am amintit ca am mai fost in anii trecuti la dumneavoastra pentru verificari gratuite. In acest moment nu sunt interesat de serviciile adiacente, precum evaluarea, dar sunt multumit de serviciile MIDOCAR si voi continua sa vin la dumneavoastra. 

Iulian, proprietar Volkswagen Passat, an de fabricatie 2008
Astazi m-am inscris doar la verificare, prin aplicatia de smartphone MIDOCAR. Sunt conectat cu MIDOCAR si prin pagina de Facebook, unde am vazut mai multe detalii despre campanie. Nu am mai fost pana acum la actiuni gratuite organizate de dealer, pentru ca sunt client MIDOCAR de un an de zile. Pana acum, sunt foarte multumit de serviciile oferite. Din partea mea, numai de bine!

Cristina, proprietar Skoda Octavia, an de fabricatie 2007
Consiliera mea, Lucica Bica, este cea care ma anunta despre intervalele de servisare si despre promotii. Eu sunt clienta MIDOCAR din decembrie 2013 si este prima data cand particip la o verificare gratuita la MIDOCAR. Luna trecuta am cumparat un autovehicul marca Ford prin Das WeltAuto, asa ca incep sa devin “de-a casei”. Am remarcat atitudinea oamenilor si de darurirea cu care lucreaza. Am stat in service cat timp masina a fost verificata si am discutat cu mecanicii despre cateva probleme pe care le-am sesizat si pe care au binevoit sa le verifice pe loc. Astazi m-am intalnit aici cu alti doi prieteni, care au venit, de asemenea, la verificare. Sunt foarte placut impresionata.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.