Now Reading
up! + Fender = groove

up! + Fender = groove

Ce se intampla daca iei un Volkswagen up! versiune High up!, il echipezi cu sistem Fender si subwoofer de 300 Watt, si il vopsesti portocaliu? Se transforma in groove up!

Fani ai festivalurilor de muzica, ai oraselor care nu dorm niciodata si ai masinilor mici si indraznete, o noua echipare speciala Volkswagen up! este disponibila pentru voi! Mezinul familiei Volkswagen este mai fancy ca niciodata.

In trei sau in cinci usi, echiparea sa standard porneste de la versiunea High up!, la care se adauga elemente de design interior special create, sistem portabil de navigatie si infotainment “maps+more”. Groove up! va aduce mai aproape de marile scene prin sistemul audio Fender de 300 W si sase difuzoare, plus subwoofer. Look-ul tineresc este completat de jante “upsilon” de aliaj usor pe 16″, geamuri cu 65% absorbtie pentru laterale spate si luneta, si culori speciale pentru vopsea. Orange metalizat este una dintre variantele cromatice care ii vin manusa lui groove up!

Plansa de bord este disponibila in multiple versiuni de culoare, iar covorasele, volanul, maneta de frana de mana si schimbatorul de viteze sunt imbracate in piele si cusute cu decoratii orange. Optional, groove up! poate fi accesorizat si cu trapa panoramica.

Preturile celui mai chic model din generatia up! pornesc de la 9.509 E (fara TVA).

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.