Now Reading
Stiati ca avem colegi remarcabili? (partea a doua)

Stiati ca avem colegi remarcabili? (partea a doua)

18.07.2012

Lista colegilor remarcabili continua saptamana aceasta cu un audiofil, un pasionat de acvaristica, un fotograf, un sef de atelier crescator de veverite, un restaurator de Volkswagen Beetle, dar si cu o pasionata de obiecte handmade.

Curiosi cine sunt ei?

Audiofilia reprezinta pasiunea pentru reproducerea muzicii  prin sisteme audio performante, astfel incat acestea sa livreze sunetele la un nivel cat mai clar si cat mai intens. Potrivit lui Silviu Iordache (Help Desk, IT, MIDOCAR), audiofilia poate fi considerata o stiinta in care atat sunetul, cat si modul in care ajungi la el, prezinta importanta egala.

Asemenea colegilor de la MIDOCAR Vitan, pasionati de Sound Quality, si Silviu investeste in hobby-ul lui de aproape cinci ani, timp in care a realizat nenumarate upgrade-uri ale unei statii audio care acum “stoarce” si ultima picatura de calitate din potentialul sistemului audio.
Jazz, chitara clasica si electroswing sunt genurile preferate de colegul nostru audiofil.

Liviu Gheorghita Dragomir, cunoscut intre colegii Departamentului Service MIDOCAR Vitan drept Gică, reconditioneaza, de cateva luni, un Volkswagen Beetle. Si nu orice Beetle, ci chiar prima sa masina, cumparata la varsta de 19 ani. Marturiseste ca nu a condus-o decat in primii cinci ani de la achizitie, iar in ultimii opt a stat in garaj, timpul fiind resursa care i-a lipsit intotdeauna pentru a o reconditiona.

Asadar, in spatele atelierului de tinichigerie al MIDOCAR s-a nascut acum un an o idee, iar acum aproape ca a prins contur. Kafer-ul portocaliu al lui Gica mai duce lipsa doar de praguri si bari cromate originale pentru a cuceri din nou asfaltul si pentru a participa la parade ale masinilor retro. (Iar daca aveti cunostinte despre cum il putem ajuta sa faca rost si de aceste ultime accesorii pentru masina, contactati-ne!)

Lucian Stoian, Sef Atelier Tinichigerie-Vopsitorie MIDOCAR Vitan, a primit un cadou ceva mai neobisnuit in noaptea de Revelion. De pe 31 decembrie 2011, Lucian creste… doua veverite! Ele sunt lasate libere sa circule prin casa, pentru ca nu au obiceiuri proaste, precum rosul mobilei.

Lucian intentioneaza sa imperecheze veveritele si sa ajunga sa aiba o mica crescatorie. Nu va ingrijorati, nu va face acest lucru in scopuri vestimentare, ci pentru a vinde puii mai departe catre petshop-uri.

Colegii de la Piese si Accesorii, MIDOCAR Vitan, sunt, de asemenea, oameni pasionati.
Daniel Duhaniuc se dedica de aproximativ 5-6 ani acvaristicii, iar George Ivan s-a apropiat de fotografie. Echipat cu un Sony Alpha 230, George a fost autodidact si a reusit ca in cei cinci ani de fotografie sa surprinda peisaje impresionante din calatoriile sale in tara si in afara.

Colega noastra Mihaela Mihai, de la Departamentul Administrativ al MIDOCAR Otopeni, creeaza obiecte de decor handmade: iepurasi de Paste, pui iesind din oua si cosulete pentru martisoare de primavara.
Putem spune ca Mihaela este un sustinator al curentului eco, deoarece majoritatea materialelor folosite de ea provin din reciclarea produselor care ii nu mai sunt de folos: nasturi, dres (colorat cu vopsea de oua) sau lita.

Acestia au fost colegii nostri remarcabili care au vrut sa ne impartaseasca detalii despre pasiunile lor. Echipa mai numara si alti membri care dezvolta pasiuni cel putin la fel de interesante.

Suntem mandri ca avem o echipa diversa, formata din oameni frumosi si creativi, care, pe langa activitatea profesionala, dezvolta proiecte personale deosebite.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.