Now Reading
Propuneri Audi pentru inceputul de an

Propuneri Audi pentru inceputul de an

Propuneri Audi on PhotoPeach

28.01.2010

Audi A3 City Edition
1.6L / 102 CP / M6
Joc fascinant intre precizie si emotie. Audi A3 este o masina extrem de sportiva – fara a se “incorda” prea tare. Are un caracter nobil – fara insa a epata. Este un automobil modern – fara a urma vreo moda.
PRETURI SPECIALE de la 15 500 EURO + TVA

Audi A4 “Confort”
1.8 TFSI / 120 CP / M6
Noul Audi A4 stabileste noi standarde. Niciodata inainte de aparitia acestuia nu ai existat atatea noutati care sa contribuie la sporirea placerii de a conduce. Niciodata nu a existat atata spatiu la dispozitie intr-un A4 in dotarea standard. Noul Audi A4 este masina viitorului care poate fi condusa in prezent.
PRETURI SPECIALE de la 21 580 EURO + TVA

Audi A4 Allroad
2.0 TDI / 170 CP / M6
Un automobil care nu cunoaste niciun fel de limite: Audi aduce la start modelul A4 allroad quattro. Cu tractiune integrala permanenta si garda la sol marita, A4 este potrivit pentru toate soselele si drumurile, iar placerea de a conduce continua chiar si dupa terminarea asfaltului.
PRET SPECIAL 37 000 EURO + TVA

Audi A5 Cabrio
2.0 TFSI / 211CP / M6
Dinamic si superb, noul A5 Cabriolet este un adevarat Audi si in acelasi timp un model extrem de emotionant. Automobilul cu patru locuri si plafon textil reuneste caracterul sportiv cu fascinatia rularii sub cerul liber, confortul materialelor de calitate cu utilitatea zilnica dovedita.
PRET SPECIAL 37 500 EURO + TVA

Audi A5 Coupe
1.8 TFSI / 160 CP / M6
Prima privire, prima acceleratie, primul viraj, primul drum. Pentru placerea deosebita de a conduce exista acum un automobil special: noul Audi A5. Pentru drumuri noi, pentru idei noi, pentru ionvatii. Pentru bucuria fiecarui drum.
PRET SPECIAL 31 400 EURO + TVA

Audi A5 Sportback
2.0 TDI / 143 CP/ A8M
Audi A5 Sportback reuneste cele mai valoroase caracteristice din lumi automobilistice diferite. Acesta inspira emotia si eleganta unui Coupé, ofera confortul unei limuzine si este la fel de practic ca si un Avant. Dupa modelele Coupé si Cabriolet, versiunea Sportback este al treilea membru al familiei A5 si pune, in acelasi timp, bazele unei noi clase de automobile.
PRET SPECIAL 30 840 EURO + TVA

Audi A6 “Business Edition” 2.0 TDI / 170 CP / M6
In fiecare autovehicul din aceasta gama sunt reunite intr-o combinatie fascinanta designul, valoarea si dinamica condusului. O sinteza care transforma forma in pasiune, functionalitate si confort iar puterea in sportivitate suverana.
PRET SPECIAL 32 800 EURO + TVA

Audi Q5
2.0 TDI / 170 CP / S7
Noul SUV de performanta imbina dinamismul unei limuzine sportive cu un spatiu interior versatil si o multime de detalii, fiind in acelasi timp destinat petrecerii timpului liber cat si un automobil de familie.
PRET SPECIAL 36 000 EURO + TVA

Audi Q7
3.0 TDI / EURO 6
Audi Q7 stabileste noi standarde in segmentul sau. Acesta imbina armonios caracterul sportiv cu detaliile complexe, tehnologia de ultima generatie cu luxul clasei superioare. Audi Q7 este modelul SUV Performance oferit de creatorii modelului quattro.
PRET SPECIAL 48 000 EURO + TVA

oferte audi ian.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.