Now Reading
Proaspat intorsi de la MENFEST

Proaspat intorsi de la MENFEST

07.06.2010

Dupa trei zile de program dedicat barbatilor, MENFEST si-a inchis aseara portile.

Ce ne-a placut noua la prima editie a unui astfel de targ in Romania? Am avut parte de trei zile in care am putut sa gasim in acelasi loc modele puternice ale catorva marci importante din industria auto-moto. Am ramas impresionati de show-rile de drifting desfasurate pe parcursul festivalului in zona de evenimente.

Fiecare barbat prezent la MENFEST a avut posibilitatea sa-si demonstreze talentul participand la diferitele competitii organizate in cadrul evenimentului: fussball, fotbal, tir cu arcul, poker, wii, sau impresionantul Strong MENFEST.

Noi am fost incantati ca, desi  meteorologii ne-au amenintat cu ploaia, am avut parte de trei zile pline de soare si buna dispozitie in OAZA MIDOCAR. Cele doua modele Volkswagen Touareg pe care am avut placerea sa le prezentam publicului prezent au stralucit in fata celor care le-au admirat.

La finalul celor trei zile, putem spune ca a fost un eveniment reusit, organizatorii s-au straduit sa-si indeplineasca promisiunea de a oferi “o platforma completa de entertainment pentru barbati”. Noi le uram ca MENFEST sa nu se rezume doar la prima editie, si la cat mai multi vizitatori pentru anul urmator!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.