Now Reading
Pregatim primul T2 din Romania din care va emite un radio online

Pregatim primul T2 din Romania din care va emite un radio online

La MIDOCAR, am facut o traditie din a dezvolta proiecte noi, exclusive si neconventionale, in domeniul nostru. Anul trecut am realizat primul videoclip interactiv din industria auto romaneasca, am organizat primul micro-festival urban in curtea dealer-ului si am gazduit lansarea primului radio online de drive, ocazie cu care ne-am facut noi prieteni. Printre acestia, membrii comunitatii Autobaza.  Impreuna, demarat proiectul de transformare a unui Volkswagen T2 in studio de radio mobil.

MIDOCAR sprijina AutobazaRadio in demersurile de reconditionare a unui Transporter din 1978. Ambitiosul proiect a fost demarat la inceputul acestui an, urmand ca, din luna iunie, radio-ul online sa inceapa sa emita si in miscare.

Bus-ul, pe nume Portocală, este un T2 panel cu usi glisante pe ambele parti, si va deveni in curand un veritabil Music Transporter. Operatiunile de reconditionare si de echipare conforme cu noua sa utilitate sunt consemnate intr-un jurnal de bord online. Pe blogul lui Portocală veti putea urmari evolutia proiectului si veti afla tips&tricks despre operatiunile de mecanica si tinichigerie aplicate unui Volkswagen clasic.

Va invitam sa urmariti proiectul transformarile prin care trece un bus de 37 de ani si sa va pregatiti sa navigam impreuna spre plaje, munti si festivaluri: http://autobazaradio.ro/portocala/

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.