Now Reading
Aplicatia Think Blue si Polo BlueMotion te trimit in California!

Aplicatia Think Blue si Polo BlueMotion te trimit in California!

28.06.2012

Cea mai noua aplicatie lansata de Volkswagen pe pagina oficiala de Facebook este o invitatie de a-ti demonstra calitatile de condus eco si de a participa la Campionatul Mondial Think Blue, din California.

Eforturile depuse de compania Volkswagen in gasirea unei solutii de a reduce impactul emisiilor poluante asupra mediului au condus la dezvoltarea tehnologiei BlueMotion.
BlueMotion se traduce printr-un nivel mai mic al emisiilor poluante, alaturi de reducerea consumului, insa fara a afecta placerea condusului.

Pentru a intelege mai bine cum se aplica eficienta noilor motoare, Volkswagen va invita la o plimbare virtuala la volanul lui Polo BlueMotion. Miza este grandioasa: participarea la Campionatul Mondial Think Blue, desfasurat in perioada 25-28 noiembrie 2012, in California, si sansa de a-ti demonstra calitatile alaturi de alti participanti din 20 de tari.

Scopul cursei este de a parcurge distanta consumand cat mai putin carburant posibil, intr-un timp cat mai scurt. Pe parcursul cursei, poti colectiona stelute bonus, care, la Finish, se vor concretiza in intrebari despre masurile de imbunatatire a condusului. Raspunsurile corecte iti aduc mai multe sanse de a te numara printre finalistii care vor participa la Think Blue World Championship.

Mult succes!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.