Now Reading
Noul Polo cu motorizari Euro 6

Noul Polo cu motorizari Euro 6

Produs pana acum in 14 milioane de exemplare, Volkswagen Polo este unul dintre modelele preferate ale soferilor. Incepand de astazi, cea de-a sasea generatie Polo, si prima cu motorizari Euro 6 si faruri LED, poate fi pre-comandata la MIDOCAR.

Noul Polo beneficiaza de o gama avansata de tehnologii destinate confortului si sigurantei: faruri cu tehnologie LED (optionale din toamna), servodirectie electromecanica, sistem Multicollision Brake in dotarea standard, detector de oboseala (standard pentru Highline), suspensie Sport Select, Front Assist cu franare de urgenta si Adaptive Cruise Control.

exterior noul polo midocar

De asemenea, Volkswagen a innoit complet gama motoarelor diesel si pe benzina disponibile pentru Noul Polo. Astfel, toate propulsoarele indeplinesc cerintele normei de poluare Euro 6, fiind primul model de volum A0 de pe piata care ofera acest avantaj. Versiunile de peste 90 CP inclusiv dispun de BlueMotion Technology cu sistem Start/Stop si functie de recuperare a energiei de franare. Economia de combustibil ajunge astfel pana la 21%.

Din punct de vedere vizual, Noul Polo infatiseaza modificari la nivelul sectiunii frontale si a celei posterioare. O alta noutate majora o reprezinta sistemele de infotainment, preluate de la Noul Golf. Preturile pornesc de la 11.448 E (TVA inclus).

interior noul polo midocar

Odata cu lansarea noului model, Volkswagen prezinta versiunea Polo Fresh, cu dotari exclusive de design.

Mai multe informatii despre configuratiile Noului Polo puteti afla de la consilierii MIDOCAR:

MIDOCAR Otopeni                   MIDOCAR Vitan

vw@midocar.ro                          vw-vitan@midocar.ro

021.300.79.60/70                      0750.236.400

View Comment (1)
  • Continuarea unei linii de design foarte reusita care a deschis practic noua era a aspectului proaspat si agresiv la Volkswagen.

    Cand spui numele marcii fie ca o faci cu voce tare sau doar in gand, se stie exact la ce se asteapta proprietarul si nu numai; “o masina care redefineste perfectul simplu “

Leave a Reply

Your email address will not be published.