Now Reading
Noul Bulli 6.1

Noul Bulli 6.1

Volkswagen Multivan 6.1

Primul bus a fost Bulli. Lansat în urmă cu fix 70 de ani, în 1949 și vândut în peste 12 milioane de exemplare, Volkswagen Transporter a evoluat vreme de 6 generații din ADN-ul unui icon.

Bulli se întoarce în 2019 upgradat cu servicii online, digitale și conducere autonomă, iar în funcție de sarcinile pe care vrei să i le dai, poate fi o casă pe roți (California), un transportator versatil (Transporter) sau biroul tău mobil de zi cu zi (Multivan). Bun venit la bordul lui Bulli 6.1!

Mereu conectat online

Noul Bulli 6.1 tansportă succesul celui mai longeviv autovehicul comercial. Marca Volkswagen Autoehiculele Comerciale conectează Bulli 6.1 la lumea dinafară mai mult ca niciodată. Noua generație este oferit pentru prima dată cu un sistem complet de instrumente digitale – o veritabilă cabină digitală. Conectivitatea online permite pentru prima dată controlul prin comenzi vocale: „Hei, Volkswagen!” este tot ce trebuie să spui pentru ca Bulli 6.1 să înceapă să îți asculte cerințele. „Vreau să merg la Cherhana în Vama Veche” este suficient pentru ca Transporterul tău să pornească spre locul în care veți campa la mare.

Perfecțiunea stă în detalii

Panoul de bord a fost echipat cu un compartiment suplimentar în fața șoferului și cu un spațiu pentru depozitare deschis și mai mare în fața locului pasagerului. Smartphone-ul se poate încarca acum prin inducție, iar pe noul volan multifuncțional există acum un buton cu funcția “View”, care îi permite șoferului să comute între diferitele configurații ale afișajului digital cu un singur click.

Direcție electromecanică

Direcția electromecanică este utilizată pentru prima dată pe T6.1. Aceasta are două avantaje majore: spre deosebire de sistemul hidraulic pe care îl înlocuiește, noul sistem de direcție poate fi controlat la nevoie și reduce astfel consumul de combustibil. În același timp, prin controlabilitatea sa, deschide accesul la numeroase sisteme noi de asistență pentru șoferi. Cum ar fi Lane Assist, Park Assist sau Asistența pentru remorcare (Trailer Assist). Manevrarea unei remorci este acum mai ușoară în T6.1 cu Trailer Assist. Folosindu-se d butonul rotativ al sistemului de reglare a oglinzilor laterale și de un afișajul de pe sistemul multimedia, șoferul urmărește pur și simplu unghiul în care remorca trebuie inversată.

Al 6.1-lea simț

Acestor noi sisteme li se adaugă recunoașterea indicatoarelor rutiere. Iar pentru siguranță suplimentară atunci când faceți manevre, există acum sistemul de protecție lateral, cu ultrasunete, împrumutat de pe Volkswagen Protecția împotriva accidentelor la mersul cu spatele este asigurată de funcția Rear Traffic Alert: sistemul emite un avertisment sonor dacă există vehicule, pietoni sau bicicliști care se apropie de Bulli 6.1. Dacă șoferul nu reacționează, sistemul ia măsuri prin aplicarea frânei. O altă noutate, inclusă deja în standardul lui 6.1 este Cross Wind Assist, care stabilizează mașina în caz de vânturi laterale puternice.

Motorizări eficiente Euro 6d

Propulsia lui 6.1 este diesel și disponibilă în 4 variante de putere: 90 CP, 110 CP, 150 CP și 199 CP. Ultimele două sunt disponibile cu tracțiune integrală 4MOTION. Toate motorizările lui Bulli 6.1 respectă standardul de emisii Euro 6d TEMP EAVP.

4 modele 6.1 pentru toate gusturile

Parte a reușitei seriei Transporter este gama extinsă de versiuni prin care acoperă toate ipostazele de transport și călătorie posibile. Gama de produse este împărțită în 4 modele de bază: Multivan 6.1, Caravelle 6.1, Transporter 6.1 și California 6.1.

Multivan 6.1 este un MPV / van pentru familie și la nevoie poate deveni biroul tău mobil.

Cu până la nouă locuri, Caravelle este specializat în transportul de călători și personal.

Pentru comercianti si afacerile lor, Transporter vine sub forma utilitarei Kombi (pickup, cabină dublă sau șasiu).

Iar pentru boemi, vom avea mereu California – casa pe patru roți, sub cerul liber. Prin echiparea sa interioară confortabilă și detaliile bine gândite, fiecare excursie devine o aventură de neuitat.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.