Now Reading
Noul Audi A8 infatisat in premiera publicului din Romania

Noul Audi A8 infatisat in premiera publicului din Romania

Vineri, 22 noiembrie, Madalina Ghenea si-a prezentat la Bucuresti primul rol intr-un film de Hollywood. Avanpremiera de gala a productiei “Dom Hemingway” s-a desfasurat in clubul Biavati. Cei peste 300 de invitati, deopotriva jurnalisti, vedete si apropiati ai actritei, au fost primii spectatori ai filmului, dar si ai Noului Audi A8, masina care a adus-o pe vedeta pe covorul rosu al evenimentului.

MIDOCAR a fost partener oficial al lansarii filmului “Dom Hemingway” in Romania si a pus la dispozitia Madalinei Ghenea Noul Audi A8. Limuzina prezentata pentru prima data publicului din tara noastra, a fost inscriptionata cu insemnele filmului si a insotit-o pe actrita la posturile de televiziune si de radio la care a fost invitata pe durata vizitei in Bucuresti.

Farurile cu tehnologie Matrix LED ale modelului destinat vedetei au stralucit in fata reflectoarelor in seara premierei. Cei prezenti la eveniment au putut admira singurul exemplar Audi A8 Facelift din Romania, de culoare argintiu Monsoon metalizat. Printre dotarile modelului oferit de partenerul MIDOCAR, prin dealerul Audi MIDOCAR Vitan, mentionam sistemul BOSE Surround Sound cu 14 incinte acustice, camere video 360 integrate in bara fata, in capota portbagajului si in carcasele oglinzilor laterale, care asigura asistenta in timpul parcarii prin afisarea imaginilor fata/spate/lateral pe ecranul MMI, geamuri cu protectie termica si acustica, inchidere usi tip Soft-Close si pachet de lumini ambientale cu iluminare in tehnologie LED.

Noul Audi A8 Facelift marcheaza debutul farurilor Matrix LED si al afisarii tip Head-up Display pe o versiune de top a unei limuzine Audi.

Nu este pentru prima data cand marca Audi sustine un eveniment de lansare “Dom Hemingway”. Si in cadrul lansarii de la Festivalul International de Film de la Toronto, desfasurat in luna septembrie, marca Audi a fost partenera.

DSC_2206

DSC_2376_1

DSC_2211

Puteti castiga doua invitatii duble la Dom Hemingway, participand la concursul organizat de Ro Image si MIDOCAR.

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.