Now Reading
Mari reduceri de pret pentru peste 200 de autoturisme marca Audi

Mari reduceri de pret pentru peste 200 de autoturisme marca Audi

26.09.2011

Venim cu vesti bune pentru toti fanii marcii Audi, in special pentru cei care au in plan achizitionarea unui superb model construit de catre producatorul din Ingolstadt.

Spunem asta deoarece acum, avem multe oferte la preturi speciale, care aduc un avantaj client cuprins intre 10 si 19% fata de pretul de lista.

In aceste oferte sunt incluse mai mult de 200 de autoturisme marca Audi, care se afla pe stoc si pot fi livrate intr-un timp foarte scurt.

Modelele care pot fi achizitionate prin aceasta oferta de la MIDOCAR Vitan sunt: Audi A1, Audi A3, Audi A4, Audi A5, Audi A6, Audi A7 si Audi A8.

Detalii privind motorizarile si dotarile incluse in aceste oferte puteti solicita consilierilor nostri de la Audi MIDOCAR Vitan, prin e-mail la vanzariaudi@midocar.ro sau la telefon 0750 236 465.

 

Audi A1

 

Audi A3

 

Audi A4

 

Audi A5

 

Audi A6

 

Audi A7 Sportback

 

Audi A8

 

 

 

 

 

View Comments (2)
 • Buna ziua,
  Am primit mail-ul dvs. prin care anuntati reduceri la diverse modele Audi.
  As avea 2 intrebari :
  1. unde se poate gasi lista masinilor ce au reduceri de pret (evident si preturile acestora) ?
  2. sunt aceste masini in stoc in Romania ? Se pot viziona ?
  Va multumesc !

 • Buna ziua,
  In momentul publicarii acestui articol, masinile se aflau pe stoc, in Romania. Acum insa, pentru a afla situatia exacta a acestor stocuri, va rugam sa-i contactati pe consilierii de vanzari de la Audi MIDOCAR Vitan, prin telefon la 0750 236 465 sau prin e-mail la vanzariaudi@midocar.ro.
  Multumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published.