Now Reading
Interviu cu Răzvan Manițiu (@rassva)

Interviu cu Răzvan Manițiu (@rassva)

Anul 2019. Un Audi RS6 în culoarea Nardo Grey din Brașov făcea senzație în Social Media. Era anul în care algoritmul Instagram încă ne arăta content din alte orașe, iar fotografia lui Răzvan Manițiu ajungea pentru prima dată în newsfeed-ul @midocar. Răzvan, pe numele lui de Instagram @rassva, a strâns între timp o colecție impresionantă de sesiuni foto auto private și este colaborator al publicației Turații Scrise. Cu ocazia ultimului test-drive și a setului foto pentru noul Taigo, am hotărât să aflăm mai multe despre el și cum își împarte viața între Brașov și București.

Câți ani ai și de câ timp fotografiezi?

Am 25 de ani și fotografiez mașini de 4 ani.

De cât timp colaborezi cu TuratiiScrise.ro și cum reușiți să va organizați, având în vedere că Daniel stă în Timișoara, iar tu în Brașov?

Colaborăm din vara lui 2019, când am făcut un photoshoot noaptea în centrul Brașovului. 

Daniel ține legătura cu dealer-ii și importatorii, iar împreună stabilim datele din calendar în care suntem disponibili amândoi. În general ne luăm 3-4 zile de lucru, în care grupăm cât mai multe mașini. Uneori vin eu la București și leg deplasarea de sesiunile foto private, alteori vine Daniel la Brașov, ocazie cu care își trage și concluziile de test-drive, despre care scrie pe site și pe Instagram-ul Turatii Scrise.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.