Now Reading
Cum călătorești cu noul Taigo și cadourile de Crăciun?

Cum călătorești cu noul Taigo și cadourile de Crăciun?

Vacanța de Crăciun bate la ușă și numeri minutele până când te vei afla cu toată familia în jurul bradului. De cele mai multe ori, asta înseamnă și un drum cu mașina plină de cadouri pentru cei dragi.

După ce ai terminat de împachetat cadourile și te pregătești de drum, iată câteva sfaturi utile pentru ca drumul către destinația de Crăciun să fie cât mai liniștit:

Pune cadourile în portbagaj în loc de bancheta din spate. Este posibil să fii tentat să încarci cadourile pe bancheta din spate a mașinii, dar acestea vor fi de fapt mai în siguranță în portbagaj. Cadourile nu vor fi vizibile atunci când sunt ascunse în portbagaj, dar privirile indiscrete le pot observa dacă sunt îngrămădite pe bancheta din spate. Acest lucru ar putea duce la un potențial furt, în special în timpul opririlor la benzinării sau în parcări.

Nu încărca mașina peste limita de greutate și nu bloca vizibilitatea în spate cu obiecte agabaritice. Acest lucru este valabil în special dacă ai de gând să cari cadouri foarte grele sau de dimensiuni mari.

Pune cele mai grele cadouri în apropierea centrului vehiculului, pentru a nu afecta centrul de greutate al mașinii. Dacă le încarci în portbagaj, împinge cele mai grele obiecte cât mai în spate. Dacă trebuie să utilizezi bancheta, așază cele mai grele articole pe podea, în spatele scaunelor pasagerului din față.

Încarcă toate cadourile fără a lăsa spații libere prea mari între ele. Acestea se pot mișca în timpul drumului din cauza inerției și pot provoca daune semnificative cadourilor tale. Chiar dacă șofezi încet și în siguranță în timpul călătoriei, virajele mai strânse sau evitarea unui obstacol pot muta cadourile transportate. Este important să împachetezi cadourile bine. Înconjoară-le cu obiecte care pot absorbi șocurile, cum ar fi genți de pânză împăturite, pentru a preveni mutarea. Împachetează articole mai mici în cutii pentru a le păstra în siguranță.

De asemenea, poți pune pături mari și groase între cutiile de cadou pentru a preveni deplasarea și răsturnarea. O alternativă permanentă este investiția într-un organizator de portbagaj, un dispozitiv special conceput pentru a proteja și asigura încărcătura din mașina ta.

Volkswagen Taigo este cel mai nou model din gama producătorului german. Noul SUV coupe de clasă mică se alătură modelului T-Cross, ambele modele folosind arhitectura MQB-A0. Volkswagen Taigo are 4266 mm lungime, 1757 mm lățime și 1494 mm înălțime, iar portbagajul oferă un volum de încărcare de 438 litri. Bancheta se poate rabata asimetric, bineînțeles, pentru a încărca mai multe cadouri. A! Și nu uita sfatul lui Marie Kondo: lasă 10% din spațiu liber pentru surprize neașteptate.

Noul Taigo a ajuns la MIDOCAR! Programează un test-drive în București la început de an. Click aici.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.