Now Reading
Calendarul MIDOCAR în 2020

Calendarul MIDOCAR în 2020

Tu ce faci cu amintirile din vacanțe și călătorii? Noi le-am strâns în proiectul MyRoadTrip.ro și au devenit inspirația calendarului MIDOCAR.

Ideea MyRoadTrip.ro a apărut anul trecut, de la dorințele clienților noștri de a părăsi citadinul, de a-și descoperi noua mașină și de a cutreiera. Alături de Șerpașul 4×4, adică Rasty Petzalis, un împătimit al escapadelor în natură (și proprietar al unui Multivan), am conturat trasee, am ales mașinile potrivite de la MIDOCAR și am creat harta celor mai frumoase destinații de weekend.

Fiecare rută a fost parcursă de Rasty, fiecare meniu de restaurant a fost degustat și fiecare drum atent documentat, în funcție de mașina în care a călătorit, SUV sau compactă Volkswagen.

În calendarul MIDOCAR 2020, fiecare filă reprezintă o fotografie a modelelor Volkswagen din flota noastră de test-drive care a parcurs traseele din MyRoadTrip. Am notat și coordonatele geografice, ca să îți oferim inspirație să călătorești în fiecare lună în locuri frumoase din România.

Pe Facebook desfășurăm un concurs, la care poți câștiga unul dintre calendarele MIDOCAR, la pachet cu multe idei de călătorii. Află mai multe în post-ul de mai jos:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.