Now Reading
AutoExpoTehnica – Expozitie internationala de componente si accesorii auto

AutoExpoTehnica – Expozitie internationala de componente si accesorii auto

La sfarsitul lunii octombrie ROMEXPO organizeaza cea de a doua editie a Expozitiei internationale de componente si accesorii auto – AUTOEXPOTEHNICA.

Singurul eveniment din Romania special creat pentru acest domeniu, reuneste in cadrul editiei din acest an 45 de companii din tari precum: Germania, Grecia, Italia, Olanda, Polonia, Romania, Siria si Turcia.

Adresandu-se unui domeniu aflat in continua schimbare, AUTOEXPOTEHNICA este o manifestare expozitionala destinata in special producatorilor, distribuitorilor si designerilor industriei auto dar in aceeasi masura si publicului larg in cautare de noutati in materie de piese si componente pentru autoturismele proprii.

Pe parcursul celor cinci zile de expozitie, vizitatorii sunt asteptati la standurile unor companii precum: CIMAT, din Polonia, lider in domeniul conceperii si producerii de masini de echilibrat, Deeza Chassis Parts, WOM – una dintre cele mai mari platforme online pentru autovehicule implicate in accidente, si altii.

“Industria auto este un domeniu in care noul este cuvantul de ordine, iar AUTOEXPOTEHNICA aduce in fata vizitatorilor noutatile ce tin de componente si accesorii auto. Suntem convinsi ca in cadrul acestui eveniment, cei care vor veni cu siguranta vor gasi tot ceea ce le este necesar indiferent ca sunt specialisti sau doar pasionati” declara Mariana Suciu, Director General ROMEXPO S.A.

Expozitia internationala de componente si accesorii auto – AUTOEXPOTEHNICA are loc intre 30 octombrie si 3 noiembrie in cadrul Pavilionul D2 al Centrului Expozitional ROMEXPO. Mai multe informatii puteti accesa pe site-ul http://www.autoexpotehnica.ro/.

AUTOEXPOTEHNICA OK ro2

Puteti castiga o invitatie dubla la eveniment, participand la concursul organizat de MIDOCAR.

Castigatorii vor fi extrasi prin random.org si anuntati joi, 31 octombrie, pe blogul MIDOCAR.

UPDATE:

Castigatorul este Truie Marian.

truie marian

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.