Now Reading
Livrarea surpriza a celui mai puternic Golf

Livrarea surpriza a celui mai puternic Golf

Pe 20 decembrie 2013, MIDOCAR a marcat o noua premiera pe piata automobilelor din Romania – livrarea primelor doua unitati ale Noului Golf R. Una dintre aceste doua predari a fost organizata la reprezentanta MIDOCAR Vitan, sub forma unui eveniment neconventional.

Cu o luna inainte de termenul de livrare a masinii, Cosmin, primul client al Noului Golf R, a fost invitat de MIDOCAR Vitan la o sesiune de test-drive cu un model de configuratie asemanatoare cu ceea ce comandase. MIDOCAR a colaborat cu echipa Contra-Sens pentru scenariu si productie video, cu scopul de a imortaliza prima predare de Golf R din Romania. Cameramanii si sunetistii din showroom, camera fixa din masina si agitatia din jurul acestei sesiuni de test-drive nu i-au dat de banuit lui Cosmin, intrucat acesta isi daduse deja acordul sa fie protagonistul unui clip de promovare in Romania a Noului Golf R.

Misterul a fost dezvaluit dupa ce clientul s-a intors din test-drive. In camera de livrare se afla un panou personalizat pe care Cosmin a putut citi mesajul: “Asteptarea a luat sfarsit. Cel mai puternic Golf din toate timpurile este acum al tau”. Panoul ilustra si o formula personalizata a Golfului R, rezultata din activitatile sportive pe care acesta le practica. Diploma acordata de Silviu Preoteasa, Director General MIDOCAR, i-a confirmat lui Cosmin pozitia de prim posesor din Romania al Noului Golf R.

MIDOCAR_primul_Golf_R

La incheierea evenimentului, Cosmin a declarat ca primirea masinii a fost surpriza perfecta de Craciun, ceea ce ne-a asigurat ca am facut o treaba buna in pastrarea secretului.

Livrarea Noului Golf R din luna decembrie incheie un an remarcabil pentru MIDOCAR, in ceea ce priveste livrarile de autovehicule noi. Seria premierelor inscrise de MIDOCAR pe piata automobilelor Volkswagen din Romania a fost deschisa de livrarea primei flote a Noului Volkswagen Golf si a continuat cu predari ale primelor flote Volkswagen up! si Volkswagen Golf Variant, a primei flote Volkswagen Amarok echipata special pentru servicii de paza si protectie, expunerea in premiera a Noului Golf GTI intr-un showroom din Romania, precum si vanzarea primei unitati Volkswagen Caddy GPL.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.