Now Reading
60 de Volkswagen-uri pentru flota Autonom

60 de Volkswagen-uri pentru flota Autonom

08.06.2012

Nu stim ce fac altii in zilele ploioase, dar pe noi, cei din Echipa MIDOCAR, nicio conditie meteo nefavorabila nu ne poate impiedica sa livram masini. Cea mai noua flota pe care am pregatit-o a luat drumul catre Autonom.

Din ianuarie 2011, MIDOCAR si Autonom au dezvoltat o relatie foarte apropiata de colaborare.  De aceea, am raspuns prompt deciziei lor de a-si mari parcul auto. In urma cu doua saptamani, am livrat catre Autonom o transa de 19 unitati dintr-un total de 60 de autoturisme Volkswagen.

Fiindca orice sofer isi doreste la drum un camarad de nadejde pe 4 roti, pe care sa se poata baza fara urma de ezitare si care sa ii ofere o experienta cat mai placuta la volan, Autonom a ales modelele Volkswagen Passat si Volkswagen Golf. MIDOCAR a dotat intreaga flota cu sisteme performante GPS, pentru o planificare optima a rutei.

Si cum calatorului ii sade bine cu drumul, nu ramane decat sa va uram vacanta placuta alaturi de partenerii vostri de nadejde, MIDOCAR si Autonom!

Autonom Rent a Car este cea mai mare firma de inchirieri masini din Romania, cu acoperire nationala – 36 de centre de inchirieri in 23 de orase – si un parc auto de peste 1.000 de autoturisme noi.
www.autonom.ro

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.