Now Reading
Audi RoadShow by MIDOCAR

Audi RoadShow by MIDOCAR

Din dragoste pentru mașini, dar și din dorința de a celebra „Progresul prin tehnologie”, s-a născut evenimentul Audi RoadShow by MIDOCAR. Weekend-ul trecut, noile modele Audi A5 Sportback, Q2, Q5 și Q7 au fost pionii principali în cadrul experienței inedite pe care am pregătit-o pentru iubitorii mărcii.

Sâmbătă dimineață, reprezentanța Audi MIDOCAR Vitan a fost punctul de întâlnire pentru cei invitați să testeze noile modele într-un context special. După ce fiecare s-a familiarizat cu mașina aleasă, am pornit la drum, spre Atra Doftana.

Traseul a fost variat. Incepând cu autostrada și terminând cu drumul șerpuit printre dealuri, am avut parte de provocări și de peisaje superbe. În apropiere de Atra, pe o mică porțiune de drum, am experimentat chiar și calitățile off-road ale modelelor Q.

La Atra Doftana totul a fost la superlativ. Cu atât mai mult cu cât am găsit acolo o priveliște superbă și o arhitectură impresionantă a locației, dar mai ales cer senin și soare generos. Mașinile au rămas în parcare, iar noi am coborât pe pajiște, lângă lac, să împărțim zâmbete și impresii despre experiența avută pe drum. După prânz, am făcut planul de întoarcere, ne-am mai relaxat puțin și am pornit înapoi spre București.

L-am avut alături de noi și pe Radu Fugarescu, fotograful care ne-a livrat, ulterior, amintiri din acea zi specială. Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Porsche România.

Albumul foto complet este disponibil pe pagina noastră de Facebook, MIDOCAR Audi.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.