Now Reading
Volkswagen lansează 7 modele noi în 2017

Volkswagen lansează 7 modele noi în 2017

Anul 2017 se anunță a fi unul plin de surprize din partea mărcii Volkswagen. În România, urmează să fie lansată o mare varietate de modele noi, atât versiuni actualizate ale celor deja consacrate, cât și modele aflate până acum doar la stadiul de concept.

Dezvăluit publicului în noiembrie 2016, noul Volkswagen Golf va ajunge în România la începutul acestui an. Printre atuurile modelului se numără consumul redus de carburant, sistemul infotainment ce poate fi controlat prin gesturi, funcțiile automate de conducere – o exclusivitate în clasa compactă, tehnologia Front Assist cu un sistem îmbunătățit de monitorizare a pietonilor și noile sisteme Emergency Assist și Traffic Jam Assist. Noutatea în ceea ce privește motorizarea noului Volkswagen Golf este motorul 1.5 TSI cu patru cilindri și Active Cylinder Management (ACT).

În vară, mai exact în luna iunie, va fi disponibil pentru vânzare și noul Volkswagen Arteon. Fiind o expresie concentrată a evoluției Volkswagen, sedanul în patru uși cu un design avangardist promite, pe lângă tehnologie și confort, și multă emoție.

Al treilea trimestru din acest an este marcat de cele mai multe lansări Volkswagen. În septembrie, se vor lansa noul Tiguan Allspace, varianta cu un ampatamanet mai lung a modelului Volkswagen Tiguan, dar și noul Touareg. Noua variantă a binecunoscutului SUV beneficiază de modificări la nivelul designului interior și exterior, de noul Area View ce poate reda acum imaginea exterioară mașinii în format 360°, dar și de o nouă variantă de motorizare, alături de cele deja existente. Astfel, noul Volkswagen Touareg va putea fi propulsat acum de puternicul motor 3.6 litri VR6 FSI, cu 280 CP.

Noul Volkswagen T-ROC, al cărui concept a fost prezentat publicului la începutul anului 2014, va fi lansat în luna noiembrie a acestui an. Modelul în două uși este expresia unei abordări cu totul nouă pe care Volkswagen o are asupra SUV-urilor sale compacte. La exterior, Volkswagen T-ROC încântă privirea prin elemente progresive de design și prin linia sa coupé. Grila radiatorului în forma fagurelui de miere, proiectată cu deschideri mari, elemente decorative din aluminiu, farurile duble cu profil ascuțit și tehnologie LED sau plafonul detașabil sunt doar câteva dintre elementele care atrag atenția asupra acestui model cu totul nou. Din punct de vedere al sistemului de propulsie, Volkswagen T-ROC va fi disponibil cu motorul 2.0 turbodiesel de 184 CP și cu un cuplu de 380 Nm.

În luna octombrie, va ajunge în România și noul Volkswagen Polo. Pe lângă un design nou, reinventat, modelul se va prezenta și mai bine echipat în varianta standard. De pe noul Polo nu vor lipsi farurile de zi cu LED, sistemele de asistență ACC și Front Assist și cele 6 air bag-uri. La nivelul motorizării, noul Volkswagen Polo va fi disponibil cu 3 noi variante: 1.0 cu 65 CP, 1.0 TSI cu 95 și 115 CP, dar și 1.6 TDI cu 80 CP și 95 CP.

Și gama autovehiculelor utilitare se împrospăteaza în 2017, noul Volkswagen Crafter fiind programat pentru lansare în această primavara. Noul model reunește o serie de inovații și, din punct de vedere economic, reprezintă cea mai avantajoasă soluție în domeniul transportului. Comparativ cu generația anterioară, noul Volkswagen Crafter beneficiază de dimensiuni exterioare reduse și o suprafață de încărcare mai mare. Datorită noilor motoare EU 6, dar și a coeficientului bun de aerodinamică, noul Volkswagen Crafter înregistrează cel mai mic consum de combustibil și cele mai mici emisii poluante din clasa sa.

Urmăriți-ne în continuare pentru a afla despre disponibilitatea noilor modele în România. Vă așteptăm în showroom-urile MIDOCAR pentru a cunoaște și testa gama Volkswagen.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.