Now Reading
#MergemLaWörthersee, editia a II-a

#MergemLaWörthersee, editia a II-a

Echipajul ProMotor-MIDOCAR transmite, si anul acesta, informatii calde de la cea mai mare intalnire a proprietarilor de modele produse de Grupul Volkswagen. Festivalul Wörthersee a ajuns la a 34-a editie si debuteaza anul acesta pe 13 mai.    

Intalnirea anuala de la Wörthersee continua sa reprezinte un simbol puternic al cultului Volkswagen, iar interesul pentru acest eveniment a crescut tot mai mult si in Romania. Entuziasmul cu care publicul nostru a accesat informatiile pe care le-am transmis primavara trecuta, de pe malul lacului Wörthersee, ne-a indemnat la o noua deplasare.

Pentru al doilea an consecutiv, echipa formata din reprezentanti ProMotor si MIDOCAR se va afla in mijlocul evenimentelor si va transmite prin live-blogging stiri despre conceptele dezvaluite in premiera mondiala de grupul Volkswagen AG.

Skoda a publicat deja primele imagini si informatii oficiale ale conceptului Funstar, iar Volkswagen a anuntat ca va aduce la Festival trei noi concepte Golf GTI.

Fanii marcilor sunt invitati sa urmareasca traseul online al echipei, pe micro-site-ul dedicat – www.midocar.ro/worthersee – si sa se inscrie in concursurile zilnice, in perioada 12-16 mai. O galerie foto captivanta, updatata zilnic cu fotografii ale celor mai interesante masini prezente la eveniment, le va insufla celor de acasa atmosfera Festivalului si, poate, dorinta de a pleca pe urmele echipei. Urmariti roadtrip-ul si pe Instagram: #MergemLaWorthersee.

MIDOCAR sarbatoreste marcile Volkswagen, Audi si Skoda cu oferte spectaculoase, pe durata deplasarii: reduceri la accesorii originale, discount-uri la operatiuni de tinichigerie, evaluare gratuita Das WeltAuto, prima revizie gratuita pentru autovehiculele Volkswagen si transmisie automata la cost zero pentru autoturismele Audi achizitionate in perioada Festivalului.

 

banner_600x315_v2

Campania „#MergemLaWorthersee” este sustinuta de Castrol Romania, ALCAR WHEELBASE ROMANIA si Porsche Finance Group, primii doi parteneri mentionati fiind si sponsori oficiali ai evenimentului organizat in Austria.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.