Now Reading
Volkswagen Polo R WRC reloaded

Volkswagen Polo R WRC reloaded

A doua generatie a lui Polo R WRC surprinde printr-o noua cromatica, o noua transmisie si numeroase imbunatatiri la nivel tehnic. Masina va concura prima data in acest sezon la Raliul de la Monaco, intre 22-25 ianuarie. 

Culoarea alba, predominanta pe masina, a fost inlocuita cu o nuante de gri inchis si albastru, care pleaca de pe capota spre portiere, in timp ce aripa spate si posteriorul masinii pastreaza cateva dungi albastru deschis, care se prelungesc pana pe usa alba a portbagajului. Spatele este dominat de aripile redesenate, iar emblemele partenerilor Volkswagen in Campionatul WRC au fost reincorporate in noul design: Castrol, Red Bull, Volkswagen Financial Services, Michelin, OMP si ZF Sachs.

Inginerii Volkswagen nu au lucrat, insa, doar la exteriorul masinii. Dintre imbunatatirile tehnice de pe Noul Polo R WRC, cea mai importanta este transmisia hidraulica, care acum poate fi controlata prin padelele de pe volan. Aproximativ trei sferturi din componentele masinii, inclusiv sasiul, motorul, suspensia, trenul de rulare si aerodinamica au fost reanalizate si optimizate pentru noul sezon.

La mansa celor 3  modele Polo R WRC se vor afla aceleasi echipe care i-au adus victoria lui Volkswagen in anul 2014: Jari-Matti Latvala/Miikka Antilla, Andreas Mikkelsen/Ola Fløene si Sebastien Ogier/Julien Ingrassia.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.