Pentru a va oferi o mai buna informare, acest website foloseste COOKIE-uri! Accept

Volkswagen, ambasador al Jocurilor Olimpice de la Sochi

Publicat în: 06 February 2014, de către: Echipa MIDOCAR

Expeditia”Amarok Polar” a fost emisarul Jocurilor Olimpice de la Sochi si a transmis tuturor celor intalniti pe drum informatii despre desfasurarea editiei din 2014 a evenimentului in Rusia.

In februarie 2013, cu un an inaintea startului Jocurilor Olimpice de la Sochi, o caravana formata din 3 unitati ale modelului Volkswagen Amarok, de configuratie asemanatoare cu a unor monster-trucks, au facut parte din expeditia “Amarok Polar”. Temerarii s-au aventurat in traversarea Rusiei de la vest la est (Moscova – Kamchatcka), acoperind 16.000 kilometri in 70 de zile.

Inca din 2009, grupul Volkswagen a semnat contractul de sponsorizare al Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Sochi. Constructorul german a pus la dispozitia oficialilor rusi peste 3.000 de autovehicule. Aproximativ 60% din flota Sochi 2014 a fost produsa in fabrica Volkswagen Rusia din Kaluga si Nizhny Novgorod.

Scrie un comentariu

Notă: Este activată moderarea comentariilor, iar comentariul tău poate întârzia. Nu este nevoie să retrimiţi comentariul.