Pentru a va oferi o mai buna informare, acest website foloseste COOKIE-uri! Accept

Toys for boys – Auto Union Type C

Publicat în: 18 December 2013, de către: Echipa MIDOCAR

Aerodinamica si constructia modelului Silver Arrow, sub numele sau generic Auto Union Type C, ne fac sa ne miram precum niste copii mici de fiecare data cand il privim. Anul acesta, la somptuoasa galerie Selfridges, a ajuns cea mai impresionanta jucarie a momentului: un exemplar Auto Union Type C, lucrat manual, pe carosierie din aluminiu, cu transmisie in 7 rapoarte si franare hidraulica pe discuri duble… pentru copii.

101004-audi

Existent in editie limitata si prezentat chiar inainte de Craciun, minutiosul proiect Type C este lucrat la scara 1:2 si fabricat integral din 900 de componente originale Audi. Bordul este realizat din stejar, volanul este imbracat in piele, iar masina este echipata cu pneuri de competitie.

Monopostul cantareste 75 de kilograme si poate fi condus de copiii cu inaltime de maxim 135 cm, ai caror parinti detin suma de 10.000 de lire sterline, necesara achizitionarii “jucariei”.

Scrie un comentariu

Notă: Este activată moderarea comentariilor, iar comentariul tău poate întârzia. Nu este nevoie să retrimiţi comentariul.