Pentru a va oferi o mai buna informare, acest website foloseste COOKIE-uri! Accept

Fast and Furious 6, din 24 mai in cinematografe

Publicat în: 22 May 2013, de către: Echipa MIDOCAR

Vin Diesel, Paul Walker si Dwayne Johnson conduc echipa de staruri care se reuneste intr-o noua serie a seriei blockbuster, Fast and Furious 6. Din 24 mai, distribuit in cinematografele din Romania de RoImage.

De cand Dom (Vin Diesel) si Brian (Paul Walker) au dat lovitura de la Rio impotriva imperiului condus de un escroc de talie internatioanla, aducand in seiful echipei 100 de milioane de dolari, eroii nostri s-au preumblat pe tot globul. Dar, pentru ca nu se pot intoarce acasa ca sa traiasca linistiti din acei bani, sunt acum nemultumiti si simt ca le lispseste ceva.

Hobbs (Dwayne Johnson) a pus ochii pe o grupare formata din soferi ucigaşi-mercenari care raspandesc teroarea prin 12 orase ale lumii, condusa de un geniu diabolic (Luke Evans), a carui mana dreapta este nimeni alta decat cea care a fost iubirea lui Dom, si pe care acum o crede moarta – Letty (Michelle Rodriguez).

Cum va decurge planul in noua serie? Veti vedea din 24 mai, in cinematografe!

Scrie un comentariu

Notă: Este activată moderarea comentariilor, iar comentariul tău poate întârzia. Nu este nevoie să retrimiţi comentariul.