Pentru a va oferi o mai buna informare, acest website foloseste COOKIE-uri! Accept

Mergem la film? G.I. Joe – Represalii (2013)

Publicat în: 28 March 2013, de către: Echipa MIDOCAR

Blockbuster-ul G.I. JOE: Represalii (G.I JOE: Retaliation) are premiera in Romania pe 29 martie in 3D si in cinematografe 2D.

Bazat pe personajele create de HASBRO, filmul este continuarea blockbuster-ului G.I. JOE: The Rise of the Cobra, din 2009, care a avut incasari internationale de peste 300 de milioane de dolari.

De aceasta data, soldatii G.I. JOE nu se lupta numai cu dusmanul lor de moarte, Cobra, ci sunt fortati sa infrunte si amenintarile care vin din interiorul guvernului, care le pun in pericol viata. Filmul ii are in distributie pe Dwayne Johnson, Bruce Willis si Channing Tatum.

Alaturi de RoImage, vom oferi in anul 2013 invitatii la filmele lansate de distribuitor in cinematografele din Bucuresti. Va invitam ca in perioada premierelor, sa accesati atat blogul MIDOCAR, cat si pagina noastra de Facebook, pentru a afla mai multe informatii despre cum puteti castiga invitatii duble oferite de distribuitorul RoImage.

Scrie un comentariu

Notă: Este activată moderarea comentariilor, iar comentariul tău poate întârzia. Nu este nevoie să retrimiţi comentariul.