Pentru a va oferi o mai buna informare, acest website foloseste COOKIE-uri! Accept

Am livrat prima flota Volkswagen Golf VII din Romania!

Publicat în: 20 March 2013, de către: Echipa MIDOCAR

Am fost primii care au oferit marca Volkswagen romanilor, incepand din anul 1992. Astazi, suntem din nou primii care consemneaza un nou capitol in vanzarile marcii. MIDOCAR Vitan a livrat prima flota a Noului Volkswagen Golf in Romania!

La inceputul lunii martie, MIDOCAR Vitan a livrat prima flota Volkswagen Golf VII din Romania, catre compania Autonom Rent a Car. Am predat primele 15 unitati dintr-un lot total de 100 de unitaţi comandate de catre firma de inchirieri in acest an. Odata cu livrarea de Volkswagen Golf VII, MIDOCAR Vitan a predat catre Autonom si primul lot de Volkswagen Tiguan din cele 10 comandate.

Proaspat desemnata Masina Anului 2013 in Europa, cea de-a saptea generatie Volkswagen Golf a fost aleasa de Autonom pentru a oferi mobilitate clientilor din zona business, datorita caracteristicilor care o recomanda unui public selectiv. Inconfundabil, atractiv si performant, Noul Volkswagen Golf este construit pe o noua platforma si dispune de intreg pachetul tehnologic al marcii. Noua generatie Volkswagen Golf ofera conducatorilor confort, sigurant si statut.

Colaborarea dintre MIDOCAR si Autonom a inceput in anul 2011, cu o prima predare de 20 de masini, iar pana in prezent s-au livrat peste 100 de unitati. Prima flota a Noului Volkswagen Golf din Romania intareste acest parteneriat si confirma profesionalismul serviciilor cu care atat MIDOCAR, cat si Autonom opereaza in sectorul auto.

.

 

Scrie un comentariu

Notă: Este activată moderarea comentariilor, iar comentariul tău poate întârzia. Nu este nevoie să retrimiţi comentariul.