Pentru a va oferi o mai buna informare, acest website foloseste COOKIE-uri! Accept

Florin Segarceanu conduce prima limuzina hatchback-coupe Audi

Publicat în: 31 May 2012, de către: Echipa MIDOCAR

31.05.2012

A inceput sa ia lectii de tenis la 4 ani si a jucat primul meci la 7 ani. A fost cel mai bun produs al tenisului romanesc dupa cuplul Ilie Nastase/Ion Tiriac si pana la aparitia generatiei de aur, a carei lider este Andrei Pavel. A fost multiplu campion national si european, triplu campion universitar. A jucat turnee ATP din 1980 pana in 1992 si si-a pastrat pozitia in primii 100 de jucatori ai lumii, pentru o perioada de peste 5 ani. Florin Segarceanu a ales performanta, iar noi ne-am conformat. Oferim ce-i mai bun pentru cel mai bun.

Audi A5 Sportback, masina pe care Florin Segarceanu o conduce in aceasta perioada, dispune de varianta de motorizare 2.0 TDI/ 143 CP si este completata de dotari ultramoderne, transmisie cu sase trepte, multitronic si servodirectie electro-mecanica. Alegerea lui Florin Segarceanu atesta faptul ca acesta apreciaza vizionarismul si tehnologiile Audi, pe care le cunoaste indeaproape. Tenismenul a fost invitatul nostru special la evenimentul de lansare al  Audi A6 Limuzina, din luna aprilie a anului trecut, cand si-a manifestat aprecierea fata de perseverenta, performanta si eleganta marcii.

Florin Segarceanu ne onoreaza inca o data, optand pentru unul dintre modelele Audi.

 

 

Scrie un comentariu

Notă: Este activată moderarea comentariilor, iar comentariul tău poate întârzia. Nu este nevoie să retrimiţi comentariul.