Now Reading
Stiati ca in perioada 2007 – 2008, Horia Brenciu a fost imaginea Audi MIDOCAR?

Stiati ca in perioada 2007 – 2008, Horia Brenciu a fost imaginea Audi MIDOCAR?

06.02.2012

Lansarea din 2008 a modelul Audi A6 Allroad ne-a adus mai aproape de un artist foarte apreciat in Romania si, implicit, de fanii acestuia. Este vorba despre Horia Brenciu, cel care a fost promotorul modelului Audi A6 Allroad Quattro din partea MIDOCAR. Horia Brenciu a ramas client fidel al MIDOCAR pana in prezent.

Timp de un an de zile, artistul a purtat numele nostru oriunde a avut deplasari cu masina si a sprijinit actiunile de promovare ale companiei in cadrul tuturor evenimentelor la care a fost prezent.
Chiar si dupa ce parteneriatul nostru a luat sfarsit, inscriptionarea propusa de MIDOCAR a ramas neschimbata pe masina lui Horia, pana in prezent. Astfel, se implinesc cinci ani de cand portativul nostru muzical, care descrie turatiile armonioase ale motoarelor Audi, insoteste band-ul Horia Brenciu Orchestra.

In perioada de parteneriat, am organizat si o sedinta foto. Vedetele au fost Audi A6 Allroad si Horia Brenciu. Iata cateva dintre fotografiile realizate atunci:

La evenimentul de inaugurare a noului sediu MIDOCAR Vitan, in octombrie 2008, Horia Brenciu a fost amfitrionul petrecerii noastre. A intretinut cu exuberanta atmosfera, a sustinut un concert incendiar, asa cum era de asteptat, si ne-a energizat pe noi toti – echipa si invitati.

Horia Brenciu nu a ramas fidel doar felului in care MIDOCAR i-a personalizat masina, ci si marcii si companiei.

Nu de mult, l-am rugat pe Horia sa ne spuna de ce a ramas atasat marcii Audi si MIDOCAR. Iata ce ne-a raspuns:
“Trebuia sa merg la Timisoara pentru un concert si a trebuit sa aleg cu ce ma voi deplasa: cu avionul sau cu Allroad-ul. Am ales varianta a doua din doua motive: ma simt bine cu el si sunt extrem de multumit de serviciile de service oferite de MIDOCAR Vitan.
PS: Concertul a iesit bine!”

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.