Pentru a va oferi o mai buna informare, acest website foloseste COOKIE-uri! Accept

Stiati ca MIDOCAR Autospeciale si Fabricatii este prima si singura sectie de dotari speciale din retea ?

Publicat în: 21 February 2012, de către: Echipa MIDOCAR

22.02.2012

Suntem mandri sa afirmam ca avem capacitatea de a utila si personaliza orice autotursim sau autovehicul dupa nevoile sau dorintele clientului!

Nu numai ca MIDOCAR ofera masini de orice segment si clasa (de la autoturisme mici, compacte, de oras, pana la limuzine elegante, masini de teren puternice sau autovehicule comerciale), dar prin sectia Autospeciale si Fabricatii construim solutii complete de proiectare, carosare si modificare pentru toata gama de vehicule comerciale si autoturisme.

Infiintat in anul 2006, MIDOCAR Autospeciale si Fabricatii a acumulat o experienta remarcabila, proiectand si utiland in acesti 6 ani autospeciale pentru institutiile statului, autolaboratoare, autofrigorifice, service-uri mobile si alte tipuri de masini cu destinatii speciale.

Echipa MIDOCAR Autospeciale si Fabricatii, 17 octombrie 2008. Eveniment intern de inaugurare MIDOCAR Vitan

Solutii complete de congelare si refrigerare pentru transportul de marfuri perisabile, echipamente de climatizare pentru aplicatii speciale, climatizare pentru autoturisme, vehicule comerciale sau microbuze, proiectare si montare pentru diferite clase de blindaj, toate acestea sunt servicii pe care divizia MIDOCAR Autospeciale si Fabricatii vi le poate oferi la cele mai inalte standarde.

 

Scrie un comentariu

Notă: Este activată moderarea comentariilor, iar comentariul tău poate întârzia. Nu este nevoie să retrimiţi comentariul.