Now Reading
Eveniment pentru Audi A6 Limuzina

Eveniment pentru Audi A6 Limuzina

14.04.2011

Asa cum v-am anuntat acum cateva saptamani, am adus noul Audi A6 la MIDOCAR Vitan. De atunci, masina a fost prezenta in showroom si oricine ne-a trecut pragul a putut sa admire aceasta opera de arta a constructorului din Inglostadt.

Insa pentru acest model deosebit, am considerat ca este nevoie si de un eveniment special, care sa-i marcheze lansarea oficiala in Romania.

Evenimentul prin care am sarbatorit momentul mult asteptat de catre admiratorii marcii, s-a petrecut aseara la noi acasa, in showroom-ul Audi MIDOCAR Vitan.

Prezentarea modelului a fost sustinuta de catre Ovidiu Biciin, director executiv Audi MIDOCAR Vitan. Am avut si un invitat special in persoana lui Florin Segarceanu – un atlet in tinuta bussines – asemenea noului model Audi. Acesta a avut cateva cuvinte de lauda la adresa lui Audi A6 Limuzina, pe care le-a impartasit si publicului prezent la eveniment.

A fost o seara reusita, o ocazie prin care noi ne-am dorit sa prezentam si intr-un cadru festiv noul model.

Audi A6 Limuzina este prezent in continuare in showroom-ul Audi MIDOCAR Vitan, unde echipa noastra este pregatita sa va ofere toate informatiile referitoare la noul model. De asemenea, masina este disponibila si pentru programarea unor sesiuni de drive-test.

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.