Pentru a va oferi o mai buna informare, acest website foloseste COOKIE-uri! Accept

Verificare de iarna cu succes

Publicat în: 15 November 2010, de către: Echipa MIDOCAR

15.11.2010

Campania noastra de anul acesta “Verificarea de iarna gratuita”, desfasurata la service-ul  MIDOCAR Vitan, s-a incheiat.

Datorita numarului foarte mare de solicitari pe care le-am primit din partea voastra, nu am reusit asa cum ne-am fi dorit,  sa facem loc in program fiecarei masini pentru care s-a solicitat o verificare de iarna gratuita. Au fost doua weekend-uri foarte pline pentru echipa tehnicienilor nostri. In zilele dedicate actiunii gratuite, am reusit  sa introducem peste o suta de autoturisme in atelierul nostru.

Chiar daca nu au fost cele mai relaxante doua weekend-uri pentru noi, nu putem sa nu ne bucuram ca ati fost atat de receptivi. Multumim ca ati acceptat invitatia noastra de a va efectua verificarea de iarna gratuita la MIDOCAR!

Daca nu ati apucat sa va efectuati verificarea de iarna gratuita, e bine sa stiti ca de la inceputul lunii octombrie si pana la finalul lunii decembrie, puteti beneficia de preturi speciale pentru aceasta operatiune de service la MIDOCAR: 80 RON pentru orice model Volkswagen, 100 RON pentru orice model Volkswagen Autovehicule Comerciale si 110 RON pentru orice model Audi.

Va asteptam!

Scrie un comentariu

Notă: Este activată moderarea comentariilor, iar comentariul tău poate întârzia. Nu este nevoie să retrimiţi comentariul.