Pentru a va oferi o mai buna informare, acest website foloseste COOKIE-uri! Accept

Preview Audi A1

Publicat în: 12 May 2010, de către: Echipa MIDOCAR

13.05.2010

Pentru ca nu mai avem foarte mult de asteptat pana in toamna, cand vom prezenta pe viu modelul A1, v-am pregatit cateva informatii despre dotarile standard si despre cele pe care le veti putea adauga, celui mai mic model Audi.

In primul rand trebuie sa stiti ca exista doua versiuni de baza ale modelului. Attraction e varianta mai calma, dar plina de personalitate si emotie. Ambition e forma de sportivitate si dinamism care i se potriveste manusa lui A1.

La aceste doua variante puteti opta pentru unul din pachetele pregatite: “comfort-drive”, “S-line”, “media-style” sau “competition legends”. In cazul in care nu va inacanta nici unul din pachetele standard, puteti alege din multitudinea de optiuni de personalizare disponibile pentru modelul cu cel mai tanar spirit din familia Audi.

Suntem siguri ca deja ati reusit sa va formati o idee, despre cum ar arata modelul ideal pentru fiecare dintre voi. Acum insa va punem la dispozitie si LISTA DE PREVANZARE pe care va invitam sa o vizualizati aici.

Scrie un comentariu

Notă: Este activată moderarea comentariilor, iar comentariul tău poate întârzia. Nu este nevoie să retrimiţi comentariul.