Pentru a va oferi o mai buna informare, acest website foloseste COOKIE-uri! Accept

Ia o pauza la MENFEST in OAZA MIDOCAR cu noul model Volkswagen Touareg!

Publicat în: 27 May 2010, de către: Echipa MIDOCAR

27.05.2010

Anul acesta va avea loc primul targ si festival din Romania, adresat exclusiv barbatilor. Vorbim despre MENFEST, care se va desfasura in perioada 4-6 iunie, la Romexpo.

La MENFEST vom si noi prezenti, si nu oricum! Venim sa-ti prezentam noul model Volkswagen Touareg.
Pentru ca cele trei zile de sarbatoare se anunta a fi niste zile fierbinti, noi vom fi pregatiti sa va oferim cateva momente de revigorare, in OAZA MIDOCAR. Aici veti putea sa admirati si noul model Touareg in cele doua, deja foarte populare, nuante: Shadow Blue si Graciosa Brown.

MENFEST este descris de catre organizatori ca o platforma completa de entertainment pentru barbati. Nu degeaba, avand in vedere ca targul si expozitia va acoperi domenii de interes din zona auto-moto, tuning, DIY, gaming, gadgeturi, imbracaminte si incaltaminte pentru barbati si hobby-uri mai… masculine.

Ia-ti deci, macar o zi pentru tine, si vino sa te sarbatoresti la MENFEST! Iar cand te vei simti coplesit de multitudinea de activitati disponibile, ia-ti o pauza in OAZA MIDOCAR pentru a descoperi noul model Volkswagen Touareg.


Scrie un comentariu

Notă: Este activată moderarea comentariilor, iar comentariul tău poate întârzia. Nu este nevoie să retrimiţi comentariul.