Pentru a va oferi o mai buna informare, acest website foloseste COOKIE-uri! Accept

Masina ta a trecut testul iernii?

Publicat în: 04 March 2010, de către: Echipa MIDOCAR

04.03.2010

Inainte ca iarna sa-si intre in drepturi, ti-am oferit o verificare gratuita a autoturismului tau, ca sa ne asiguram ca va fi pregatit pentru capriciile sezonului rece. Pentru ca v-ati aratat entuziasmati de actiunea noastra, v-am pregatit o replica de sezon: VERIFICAREA DE PRIMAVARA!

In weekend-urile 13 – 14 si 20 – 21 martie, portile MIDOCAR raman din nou deschise pentru prietenii nostri. Daca detii un Volkswagen sau un Audi te invitam sa petreci o jumatate de ora alaturi de echipa MIDOCAR, ca sa aflam impreuna daca masina ta a trecut cu brio testul iernii.
Pentru cei pasionati de mecanica pastram un loc in atelier, chiar langa colegii nostri. Daca nu esti curios sa afli ce se intampla sub capota unei masini, ci vrei doar sa stii ca aceasta merge bine, poti alege sa te dai cu oricare dintre masinile noastre de drive-test.

Si de aceasta data, invitatia se adreseaza atat cunoscutilor, cat si celor care nu au avut ocazia pana acum sa ne viziteze.

Verificarea de primavara e din partea casei atat la MIDOCAR Otopeni, cat si la MIDOCAR Vitan. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti alegi locatia, ora (intre 8.00 si 13.00) si daca vrei, masina de drive-test (iata si lista), iar noi asteptam un semn de la tine, ca sa te putem programa.

Scrie un comentariu

Notă: Este activată moderarea comentariilor, iar comentariul tău poate întârzia. Nu este nevoie să retrimiţi comentariul.