Pentru a va oferi o mai buna informare, acest website foloseste COOKIE-uri! Accept

Din jurnalul nostru de bord: PRETUIM PRIETENIA

Publicat în: 26 March 2010, de către: Echipa MIDOCAR

26.03.2010

In cei 18 ani de activitate am reusit sa ne apropiem de clientii nostri, sa ne imprietenim cu ei si sa pastram o relatie cat mai familiara.

Consilierii MIDOCAR, atat cei de la de vanzari, cat si cei de la service au incercat cu fiecare ocazie, sa dea un sfat in plus, sa faca un gest prielnic. Va putem aminti de un moment aniversar chiar la noi in showroom. Este vorba despre modelul Golf Plus pe care una dintre clientele noastre l-a oferit cadou sotului, iar noi am fost complici la surpriza.

Nu a fost o ocazie singulara, iar noi chiar am fi incantati sa avem cat mai des prilejul de a ne implica in astfel de surpize. Oricand vei avea nevoie de un ambalaj marimea XXXXL pentru un moment mai deosebit, consilierii nostri vor fi bucurosi sa te ajute.

In timp, multi dintre clientii nostri au devenit prietenii nostri. Nu e de mirare ca ne intalnim cu ei si in alte imprejurari, nu doar atunci cand isi doresc o masina noua, sau cand masina lor are nevoie de “terapie”.

Scrie un comentariu

Notă: Este activată moderarea comentariilor, iar comentariul tău poate întârzia. Nu este nevoie să retrimiţi comentariul.