Now Reading
Din jurnalul nostru de bord: MASINA POTRIVITA

Din jurnalul nostru de bord: MASINA POTRIVITA

18.03.2010
Masina potrivita inseamna mai mult decat acea masina care iti place tie cel mai mult. Masina trebuie sa fie potrivita necesitatilor tale, sa se plieze perfect pe caracterul tau. Dupa ce alegi masina care indeplineste aceste doua conditii elementare, e bine sa stii ca pe viitor, vei putea si tu la randul tau sa ii asiguri tot ceea ce are nevoie, pentru a ramane masina de care te-ai indragostit.

Noi am incercat intotdeauna, prin consilierii nostri, sa iti fim alaturi: in prima faza, sa faci alegerea cea mai convenabila pentru tine la achizitia autoturismului. Mai departe service-ul dedicat marcilor Audi si Volkswagen a stat la dispozitia ta pentru ca masina fie ingrijita ca la carte.

Desi nu e printre primele lucruri la care sa te gandesti la achizitia autoturismului, e bine sa stii ca atunci cand vei dori o alta masina, iti va fi usor sa gasesti un nou proprietar pentru cea veche. La MIDOCAR cercul serviciilor se inchide cu sistemul buy back – cel mai simplu mod de a-ti schimba masina.

Putem sa concluzionam ca, masina ideala, este acea masina care ti se potriveste din toate punctele de vedere. Incepand cu atitudinea, continuand cu operatiunile necesare intretinerii ei, si finalizand cu momentul in care vei dori o alta in schimb. La MIDOCAR iti vom oferi intotdeauna o solutie personalizata, pentru ca tu sa te bucuri mereu de alegerea ta.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.