Pentru a va oferi o mai buna informare, acest website foloseste COOKIE-uri! Accept

Noua generatie a modelului A8

Publicat în: 03 December 2009, de către: Echipa MIDOCAR

03.12.2009

Lansat oficial pe 30 noiembire in Miami, noul model A8 demonstreaza ca este cel mai sportiv sedan de lux de pe piata la sectiunea sasiu.

Make video montages at www.OneTrueMedia.com

Constructorul german propune pentru acest model solutii de inalta tehnologie, acordand atentie deosebita si celor mai mici detalii. Noul sistem de iluminat interior, farurile construite in intregime cu LED-uri sunt doar cateva inovatii prezentate de noul model. Caroseria usoara din aluminiu Audi Space Frame (ASF) este fabricata din aluminiu si cantareste cu aproximativ 40% mai putin decat o structura asemanatoare din otel. Noua transmisie tiptronic prezinta opt trepte de viteza pentru sporirea confortului si a eficientei.
Sistemele inteligente produc o putere mare, dar cu un consum foarte redus de carburant datorita sistemului de recuperare a energiei si sistemului inovator de gestiune termica.

Cel mai performant model al gamei, deschide noi orizonturi si dovedeste inca o data ca Audi inseamna “progres prin tehnologie”. Lansarea pe piata din Roamania este asteptata in primavara anului viitor.

Scrie un comentariu

Notă: Este activată moderarea comentariilor, iar comentariul tău poate întârzia. Nu este nevoie să retrimiţi comentariul.