Pentru a va oferi o mai buna informare, acest website foloseste COOKIE-uri! Accept

MIDOCARavana Volkswagen Transporter si Multivan

Publicat în: 23 November 2009, de către: Echipa MIDOCAR

23.11.2009
Dupa cum te-am anuntat deja, noi modele de la Volkswagen Autovehicule Comerciale, au debutat pe piata din Romania.
Noi te-am invitat sa descoperi doua dintre aceste noi modele, Transporter si Multivan, in sesiunile de drive-test pe care le-am organizat in showroom-urile noastre. Cei care ne-au trecut azi pragul la MIDOCAR Vitan au fost placut impresionati de masinile pe care le-au putut testa. Daca nu ai reusit sa ajungi azi la noi, ai ocazia sa incerci masinile si maine la showroom-ul nostru din zona Otopeni.
Imbunatatirile aduse de constructor au impresionat prin design-ul exterior, linii clare si simple, dar mai ales prin ceea ce se gaseste in interior, unde s-au operat mai multe schimbari fata de modelele precedente. Prin dotarea cu sistemul Infotainment, noua linie satisface mai bine standardele de siguranta si confort ale consumatorului actual.
Dupa cele doua zile de drive-test vom scoate la plimbare atat Transporter-ul cat si Multivan-ul, sa ne mandrim cu ele de-a lungul Bucurestiului.
Deci daca nu ai reusit sa ajungi la sesiunile de drive-test, iti mai oferim o ocazie – MIDOCARavana – ca sa te familiarizezi cu noile modele.
MIDOCARavana se va desfasura miercuri, 25 noiembrie, pe traseul MIDOCAR Otopeni – MIDOCAR Vitan. Vom face o prima oprire in zona comerciala Baneasa, apoi ne indreptam spre Pantelimon la Cora si Bricostore. In a doua parte a zilei ne veti putea gasi in partea de Sud a orasului, la Selgros si Carrefour Berceni.
Daca ne zaresti nu ezita sa ne abordezi. Suntem prietenosi si avem multe sa-ti povestim despre noua linie Transporter.

Scrie un comentariu

Notă: Este activată moderarea comentariilor, iar comentariul tău poate întârzia. Nu este nevoie să retrimiţi comentariul.